Road to India

Road to India

Im suppose to do the trip last November. Unfortunately the trip has been canceled due to work and accident happen to me hehehehe..

Now i have to re-plan the trip. Hopefully this coming October or December. Will explore South to North.Ā  If time and budget permitted i will start from Sri Langka (of course will diving in Andaman Sea first heheeh)

Now is time to put some fund in my Yellow Bear Tabung hehehehe.

Advertisements

13 Comments Add yours

  1. mamaju says:

    Wah wah..moga dirahmat Allah,,rancangan berjalan seperti yg dikehendaki…

    1. naziramin says:

      insyaallah.. rancang jer.. jadi blom tau lagi hehehehe

  2. silversarina says:

    Salam, kalau bab berjalan ni memang akak penyokong utama …

    Wah, tabung yellow bear , InsyaAllah lebih dari cukup cukup untuk trup ni, akak punya tabung ayam aje, kena beli tabung yellow bear jugaklah šŸ™‚

    way to go bro !

    1. Nazir Amin says:

      Salam kak,
      Tabung beruang tu.. tak pernah sempat nak berat.. asik kena korek jer..

  3. hanis says:

    wwaaaaa…..jalan2 lg…
    Allah yg merancang…thn nie tak dpt jelajah india….dpt jelajan semenanjung malaysia aje…sampai ketat laa seluarkan….

    1. Nazir Amin says:

      Salam Hanis

      bab ketat seluar tu.. jgn hebohkan.. diam2 ajer ler…
      tak pon nanti nak tumpang Hanis pi vietnam lah.. šŸ˜›

  4. pak itam says:

    salam nazir

    semoga menjadi kenyataan, sekarang byk flight ke sana oleh air asia, dh tak susah. kalau nak adventure apa kata u menyelam je start from port kelang he he he

    1. Nazir Amin says:

      Salam Pak Itam
      Yer lah AA dah banyak.. senang nak bejalan hehehehe… bukan tak nak start dari port klang.. nanti glamer sangat lak.. masuk TV hehehe

  5. Selamat dalam perjalanan nanti.Kalau nak bawa bekal sireh,mai ambil kat Banggol Derdap.

    Wassalam

    1. naziramin says:

      Salam Ayahanda
      hehehe.. kalau nak ke banggol derdap tak nak amik sireh, nak tengok khazanah buku2 tu nanti.

      wassalam

  6. othman says:

    boleh ikut sekali tak pergi india

    1. naziramin says:

      boleh bang.. jom lah pi

  7. cikgu mas says:

    kita pi jenjalan kat masjid india nak tak???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s