Another experiment with G10

on

Yellow Frog Fish : Dark Background Test

Again, i have an opportunity to experiment with the camera again. Photo taken yesterday with my borrow G10 camera.

Pegasus Seamoth : Moving subject experiment

Pink Nemo : Another good subject for basic UW photography
Porcupine Pufferfish and LionFish : Fish potrait experiment
A potrait shot of Yellow Frogfish(Also know as Anglerfish)
Kiss the ugly
Under to Top experiment
Try to get topside background
shooting against the sun experiment
Advertisements

11 Comments Add yours

  1. manzlie says:

    Salam nazirr…

    subhanaallah…CAntikkkkk..beautiful….Bravoooo broooo

    waslam

    1. naziramin says:

      Salam Tuan Haji

      Terima kasih.. masih belajar2 lagi..

  2. rezeki says:

    salam bung nazir

    gambaran yg dipaparkan membuatkan hati bapak semakin meronta nak pi sana , ibuk ajak pegi bulan mac ni, tapi masa tu bapak penuh agenda lain isk isk

    pink nemo tu duk kat atas apa cantik bangat alam laut kurnian Allah

    1. naziramin says:

      Salam Pak Rejeki..
      Kalau nak datang bulan mac kasi kabar ya pak.. Kuatirnya bulan mac saya mau pergi ke tempat lain.

      pink nemo tu.. duduk atas anemone coral.. nemo(or anemone fish) tu dapat sempena dia suka duduk atas coral tu..

  3. Atikah says:

    Salam…

    Subhanallah… cantik dan unik…. seronok melihat khazanah di dalam laut sana….

    1. naziramin says:

      Salam Atikah..

      Yup.. memang cantik..

  4. Menakjubkan.Subhanallah.
    Tadi pinjam sekeping gambar untuk post ayahanda.
    Please redho.

    Wassalam,semoga berada dalam penuh kecintaan Allah.

    1. naziramin says:

      Salam Ayahanda…

      tak per.. pakai lah..

  5. silversarina says:

    salam,

    Cantiknya gambar2 tu , memang akak tabik your skill and talent , nak jumpa those beauties kena selam berapa dalam ??

    1. naziramin says:

      Salam Kak Sarina,
      saya masih lagi belajar.. tak berapa pandai lagi..
      kalau nak tgk benda2 tu.. tak tentu.. in between 3m-35m boleh

  6. pakngah man says:

    sungguh indah tengok gambar gambar yang di paparkan, tak sabar rasanya nak tengok dekat dekat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s