Transit Makassar : Trans Studio

on
Trans Studio - Indoor Theme Park
Indoor Theme Park
Indoor Theme Park 2
Indoor Theme Park 3
Indoor Theme Park 4
Advertisements

10 Comments Add yours

  1. mamaju says:

    wah glamour juga kat sana ya?Tunjuk le lain2 tempat kat sana Pak!

    1. naziramin says:

      Salam Mamaju,

      Insyaallah saya akan letak lagi yer.. tungguuuuuuu

  2. mama zainab says:

    salam nazir,

    awesome shots!

    1. naziramin says:

      Salam Mama Zainab,

      Thank You

  3. Atikah says:

    Salam nazir..
    Cantiknya….

    1. naziramin says:

      Salam Tikah..

      Lawa jugak tempat ni.. tapi mahal sangat lah dia nyer cover charge.. semua benda dalam tu mahal sangat.. tak mampu lah..

  4. kak chiq says:

    Salaam Nazir,
    Cantik! I like.
    Besor juga ye indoor theme park ni. Ada tak gambar bangunannya dari luar? 🙂

    VpeaceV

    1. naziramin says:

      Salam Kak Chiq

      Yup.. mmg besar.. ni pon tak full lagi theme park ni.. outdoor tak siap lagi..

      nanti saya cuba cari gambar bangunan dia pulak. rasa mcm ada ambil hari tu

  5. silversarina says:

    Makassar , pernah dengar namanya aje , tak terfikir dapat lihat bandar nya macamana … thanks for sharing , nice place to visit jugak Makassar ni rupanya .

    1. naziramin says:

      Salam Kak Sarina,

      yup..menarik jugak bandar dia. memang besar. tapi kalau melawat kat sini. cuba lah pergi ke tanah toraja. tempat tu lawa(tak pernah pergi lagi, tgk gambar jer).

      pastu ada lagi tempat2 lain yang unik n cantik…

      insyaallah kalau ada rezeki nak explore lagi 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s