Transit Makassar

on
Sultan Hasanuddin Airport, Makassar - South Sulawesi

In Makassar recently. 8 hours transit for my next connection flight to K. Lumpur. Decided to take tour around the city.

By the way. Makassar is located in South Sulawesi. The City is known as Ujung Pandang

Information about Makassar can be find here

Downtown South Makassar
Makassar Town
The Biggest Mosque in Town
Dont play2.. got Toll somemore
Coto Makassar stall
This not KFC
Advertisements

7 Comments Add yours

  1. rezeki says:

    salam bung CFC heheeh mcm gas aikond kereta je hehehe

    bila nak turun HC, leave your no. hp to me, i will call u .

  2. naziramin says:

    Salam Pak Rejeki,

    Saya dah email phone no… segan ler letak kat sini hehehe..

    bole jer nak turun HC.. tapi mesti kena ada asam pedas.. hehehe

  3. Atikah says:

    Salam Nazir,
    CFC tu KFC ker?

  4. kak chiq says:

    Salaam Nazir,
    Suka gambar CFC ni… macam ada kisah konflik di sebaliknya..
    CFC tu kan sama dengan nama gas yang depletes the ozone layer (read: air pollution) and yet, kat situ ada signage pulak : AREA INI BEBAS ASAP ROKOK (read: kunon2 pollution free)…haha! kelakor!

    ok, I’m reading too much into the photo…hehe, sorry! ;}

    excellent job, dik!

    VpeaceV

    1. naziramin says:

      Salam Kak Chiq

      hehehe.. yup too much imagination.. tapi org kata kan picture can tell a thousand stories.. then you already explain it.. 🙂

  5. Atikah says:

    Salam nazir,

    tak perasan awak tulis “This not KFC”… hehehe
    CFC tu apa sbnrnya?

    1. naziramin says:

      CFC tu sama jer mcm KFC.. fast food jugak.. tapi converted to Indonesian taste hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s