Transit Makassar : Shopping

Traditional Market

The trip will not complete if no shopping activity hehehe. I went to one of local traditional market(forgot the place name).  The big 3 storey building selling Muslim clothing and traditional item. Manage to get some good quality Kain Sarong , Batik and Baju Kebaya at the cheap price 😛

Later i return to the airport and take my connecting flight to get home. 🙂

Shopping Tip by the driver : Bargain minimum 50% from the price given.  I manage get around 70-80% discount for my kain sarong hehhee

Shopping Area. Ground Floor
The Entrance
Beca terminal outside the shopping area.
Abang Beca
Advertisements

11 Comments Add yours

  1. Atikah says:

    Salam Nazir,
    kalau nak banding harganya dgn bandung mana lebih murah? hehehe
    Tips yang bagus untuk menawar harga barang tu…. nnti tak ler kena tipu…

    1. naziramin says:

      Salam Tikah,

      saya tak tau lah ngan bandung.. tapi rasa bandung lagi murah kot..

      sbb banyak barang kat sini datang dari sana …

  2. cikgu mas says:

    Salam

    pengalaman cm membeli belah di tanah seberang…harga barang lebih murah dari tax Air Asia..huuhuhu..mesti Atika ingat sebab cm pergi dgn dia…

    1. naziramin says:

      Salam Cikgu…

      ye ker.. tapi mmg lah lagi murah dari tax..

      lain kali kalau ada trip info2 lah 😛

    2. Atikah says:

      Salam,
      Akak, kenangan terindanh tu kak… seumur hidup tak kan lupa… huhuhu

  3. mama zainab says:

    cm & tikah…jom pi bandung!

    1. naziramin says:

      Nak itut hehehee

  4. rezeki says:

    salam bung

    agak2nye , boleh kayuh tak abg beca tu kalau pak itam yg naik hehehe

    1. naziramin says:

      Salam Pak Rezeki…

      hehehe.. tak tau lah.. kena cuba dulu

  5. silversarina says:

    Shopping ….I love it !!

    Wah, pandai nazir tawar -menawar ye ..akak bab ni yang lemah ,takut nak tawar , selalunya akak duk belakang hubby , dia yang tawar harga 🙂

    1. naziramin says:

      Salam Kak Sarina

      Tak der lah pandai pon.. cuba2 buat beranin jer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s