Ampang Lookout Point

KL Nite Shot, After the Rain. 4 Exp HDR Blending + 2 Exp DRI

One of the best spot to have the best night view of Kuala Lumpur and hang out.

KL @ Night . With Fisheye Lens
Advertisements

12 Comments Add yours

  1. manzlie says:

    salam from Makkah…

    wowww…amazing pictures….baravo bro…

    waslam

    1. naziramin says:

      salam CL..

      masih lagi banyak kena belajar..

  2. rezeki says:

    salam bung

    ni bukit mana lah pulak bung panjat heheh
    pak itam takde fish eye lens lagi, tapi yg best gambar2 boleh retouch spt guna fish eyes lens psl ada functionnya, ni puas tgk godek manual dan kamera tu utk mahirkan lagi hehe

    1. naziramin says:

      salam pak itam..

      ni kat bukit ampang.. best lepak layan teh tarik.. tapi selalu ramai sangat orang kat sini..

      belek belek.. jgn tak belek kamera baru tu

  3. cikgu mas says:

    salam..

    meh cm teka ni mesti view dr Bukit Ampang…betul tak Nazir??

    1. naziramin says:

      salam cikgu..

      yup betol..

  4. Atikah says:

    Salam nazir..
    Amazing shots…

    1. naziramin says:

      Salam Tikah..

      terima kasih.. masih belajar lagi ni..

      🙂

  5. kak chiq says:

    Salaam Nazir,

    Marvelous!

    VpeaceV

    1. naziramin says:

      Salam Kak Chiq

      terima kasih

  6. rozali says:

    Assalamualaikum Nazir

    Indah nya dinia
    insyallah indah lagi di Akhirat

    Wassalam

    1. naziramin says:

      Salam Rozali…

      terima kasih…

      wassalam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s