Abaya

on

Salam,

Minggu lepas saya pi shoot baju abaya ni pula.

Terima Kasih to Kak Mas untuk semua arrangement.. Tikah volunteer model and CL bagi kepercayaaan shoot semua baju2 ni.

Dan Pak Itam juga. Belanja Teh Ais limau setarbuck hehee.. (sori yer pak itam, lain kali kita outing betul2 yer terkejar2 hari tu)

Btw still tak puas hati ngan result outing ni. Kak Mas bila kita nak reshoot lagi 😛

Sikit lagi gambar2 diambil hari tu :

Abaya 1
Abaya 1
Abaya 2

CM Cakap ni, ala-ala baju bini firaun hehehe

Advertisements

3 Comments Add yours

  1. CM says:

    salam nazir..

    wowww tak sangka secantik ni…reshoot???? orite sebut jer bila2 pun boleh,,kita buat lebih baik dr ni..insyaallahh

  2. pak itam says:

    slam bung

    pak itam jadi model boleyyyy heheh

    tapi mahal upahnya tau, model ternama hehe

  3. home jobs says:

    Glad to see this.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s