Mountain Bike Downhill race

20140630-062151-22911187.jpg
Opportunity for me to join downhill race recently. The Kuala lumpur downhill domination which held in bukit kiara and tanjung tuan downhill challenge in port dickson.

20140709-091316-33196433.jpg
Of course not won anything. But i did survived (no accident or major injury).

Few pictures from the event
Photo credit : malaysia cycling magazine, samsul aka sam, bicyclebuysell.com & shah

20140709-091714-33434387.jpg

20140709-091713-33433645.jpg

20140709-091714-33434023.jpg

20140709-091715-33435808.jpg

20140709-091714-33434817.jpg

20140709-091715-33435290.jpg

20140709-091715-33435719.jpg

Advertisements

2 Comments Add yours

  1. saiful says:

    salam… maaf sya nk bertanya. trek downhill ni masih boleh ride ke atau dh ditutup. kalau masih blh ride blh bgtau lokasi nya tak..sbb hari tu saya ke sana mencari tapi tak jumpa.

    1. Nazir Amin says:

      yang mana.. kat tg tuan tu ker. tg tuan tu kat nak naik rumah api tu. tapi tak sure pulak trek masih ada atau tidak. sbb disitu bukan tmpt org ride. just for the event je rasanya trek tu buat.

      kalau kiara tu mmg sentiasa ada. bole pergi anytime

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s